Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen fogorvossal?

Figyelt kérdés
Borzasztó fogorvosunk van, az ember tényleg csak akkor megy hozzá,ha nagyon muszáj, de ugye nem mindenkinek engedi meg a pénztárcája,hogy magán fogorvoshoz menjen. Ami nagyon furcsa benne,hogy szabad kézzel, kesztyű nélkül turkál a szánkban, fájdalmasan dolgozik, és csapnivaló a munkája. Az általa tömött tömések kiesnek, AMALGÁNNAL TÖM, nekem egy fogamat húzásnál beletörte az ínyembe, anyukámnak fájt egy foga és a mellette lévőt kezelte. Mindenki negatív véleménnyel van róla.. elvileg árulja a praxisát, de már évek óta, semmi változás. Nagyon nagyon pici faluban lakok, heti 2x van rendelés. Mit lehetne tenni? Hogyan lehetne új, normálisan dolgozó fogorvost kérni?
2021. aug. 9. 12:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Itt kikeresném, hogy hova tartozik (melyik megye), és a megadott e-mail címre írnék. Sőt, ha több panaszos van, írhatnak többen is, mert akkor hatásosabb.

[link]

(Én ezért szoktam mondogatni, hogy orvosi egyetemből SENKIT nem szabadna átengedni éppen hogy elégséges tudással, mivel emberi életek lesznek rájuk bízva. Kivéve a prosectúrán dolgozókat, bár az alig átjutottak ott sem boldogulnak. Szerintem.)

2021. aug. 9. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!