Melyik a legjobb fogorvosi rendelő Budapesten? Hol tudom a legmodernebb és leginkább fájdalommentes kezeléseket igénybe venni?
Olyan fogorvosi rendelőt keresek, ahol tényleg meg tudják oldani fájdalommentesen, a legkorszerűbb technikával (pl. lézer) akár a nagyobb kezeléseket (pl. gyökérkezelés, bölcsességfog eltávolítás) is, továbbá kedves, türelmes és betegcentrikus a hozzáállás.
A lényeg, hogy ne fájjon a kezelés, az ár csak sokadik szempont. Hallottam arról, hogy sok helyen már nem lidocaint, hanem articaint használnak érzéstelenítésre, és állítólag ennek 3-4szeres az erőssége. Nálam a lidocain semmit nem ért, gyökérkezelés során végig éreztem mindent 3 injekció után is és azt hittem kiugrom a székből úgy fájt… Ha valakinek van erről tapasztalata, kérem írja meg.
Az alábbi helyeken jártatok-e már, és ha igen mi volt a tapasztalat? NaturaDent, CliniDent, Artdent, Mindentment, Medicover Fogászat. Sok vélemény van ezekről a neten/facebookon, tele csupa szép történettel, de azért akad jópár elgondolkodtató sztori is. Szóval nem tudom, mennyire lehet ezeknek hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!