Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek megúszom ezt...

Szerintetek megúszom ezt foghúzás nélkül?

Figyelt kérdés
A jobb felső, a bal felső, a jobb alsó, illetve a bal alsó ínyembe nőtt egy-egy szemfog. Nem fájnak a fogaim, és az ínyem sem. Fogszabályzóra is szükség lesz, hogy a szemfogaim lenőjjenek a helyükre. Ilyen esetben muszáj lesz fogat húzni? Nagyon félek, mert ha mégis fogat kell húzni, akkor akármennyi érzéstelenítőt is adnak, fájni fog. Ja, azt még el is felejtettem leírni, hogy holnap megyünk háromnegyed 9-re a fogászatra. Előre is köszi a válaszokat!

2021. aug. 4. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó, te nagyon szemét vagy! Miért kell elijeszteni szegényt? Én is túl vagyok jó pár kezelésen, de tényleg nem kellemes a lenyomat vétel sem. Valószínűleg nem kell húzni, főleg, ha önligírozós fogszabid lesz, bár azt a TB nem támogatja.
2021. aug. 5. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy ha húzni kell, attól se félj. Egészséges fogat nem nagy ügy kihúzni, tökéletesen érzésteleníthető. Ha a szuritól félsz, attól sem kell, alig érezni, csak csukd be a szemed, hogy ne lásd a tűt. Viszont megéri, mert ha szépen sorba rakják a fogaid, akkor fogod tudni normálisan mosni, később kevésbé fognak romlani, és így valószínűleg sose kell majd éppen begyulladt fogat kezelniük. (Bár nekem azt is megcsinálták úgy, hogy alig éreztem valamit.) Meg talán jobban hozzászoksz a fogorvoshoz járáshoz, így kevésbé hanyagolod el majd később. Persze ez csak spekuláció.
2021. aug. 5. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2021. aug. 5. 23:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem egy fogamnál volt, hogy eléggé fájt a húzás, de az begyulladt (bölcsifog), és nem hatott az érzéstelenítő egy ponton. Kibírtam, de azért éreztem, hogy műti. :D

A másikat meg kb. 5 perc alatt kikapta.

2021. aug. 7. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!