Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valószínűleg van egy rossz...

Valószínűleg van egy rossz fogam, de nem azokkal a tünetekkel amiket az első rossz fogamnál éreztem. A leírás alapján nagyobb lehet a baj?

Figyelt kérdés

Ez a 2. problémás fogam. Holnap megyek fogorvoshoz de már aludni se tudtam annyira ideges vagyok. Teljesen más mint amikor az 1. fogam volt beteg... Az ínyem, vagy még egy kicsit felette fájt a fog felett nyomásra hosszabb ideig, alapból ennyi sem, más panaszom nem volt. Aztán tegnapelőtt elég jól megfájdult a fogammal együtt, akkor jelentkeztem be orvoshoz. Vettem be fájdalomcsillapítót és agyonáztattam gingisollal, egész jól elmúlt. Azóta észrevettem, hogy arcápoláskor minimálisan az arcomnak az a fele is fáj (nyomásra) és az ínyem a fog felett. Az ínyem tetején pedig van egy fehér folt abban a vonalban ahol a feltételezhetően rossz fogam van. (De az se zárható ki hogy a gingisol oldattal martam ki, jó sok kellett hogy lezsibasszon). Ez mi lesz, mire készüljek szerintetek? Szuvasodás, szájrák vagy egyéb klassz dolog? Szerintetek se elég már egy sima tömés ugye?

Hálás lennék ha normális válaszokat kapnék, így is nagyon odavannak az idegeim. Köszi a választ.

2021. júl. 23. 11:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Seemiféle fog"orvos" nem kell. Íme, amik kellenek, hogy meggyóguljanak a fogaid. (és igen, a letört is vissza"nő")

Két bögre nyers tej, kizárólag legeltetett tehéntől (avagy kecskétől stb, melyik ízlik jobban)

Rendszeres csontvelő evés

Hal és marhapörköltök

Tengeri cuccok, beleértve a belsőségeket is, ugyanez szárazföldi állatokra, főleg a máj (legeltetett)

10 gramm (2x5) aszkorbinsav

vöröshús

Naponta 2-3 alkalommal ebből a keverékből:

1/4 teáskanál halolaj + 1/4 teáskanál nyers vaj, illetve magas vitamintartalmú vajolaj

Szívesen. :)

2021. júl. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!