Hol van Budapesten olyan éjszakai ügyeletes fogorvos aki magán és viszonylag olcsó?
Nagyon bedurrant a fogam, lehet hogy bölcsességfog, nem tudom, de valami iszonyat fáj és nem hat a fájdalomcsillapító :(
Tudnátok ajánlani valakit? Ha lehet akkor 40.000 Ft-ig mert perpill nincs több pénz nálam...
Köszönöm de ezt én is megtettem. Személyes tapasztalatra lennék kiváncsi mert ebből nem lettem okosabb, ki van írva az ár de tartok tőle hogy többet kérnek mint pl a húzás ára. Értem hogy nem tudni előre de nem tudom kifizetni ha több.
Köszönöm azért.
Gondoltam felhívod ami neked a legközelebb esik és megkérdezed.
Kerestem volna ahol én voltam anno,de az nem éjszakai.
Egyébként minden vicc nélkül ha van otthon pálinka akkor öblögess azzal vagy szaladj le a közeli kocsmába.
Nekem anno másnapra helyrehozta a fogam.
Tudom hogy ezt én cseszem el, de most annyira fáj hogy kétlem hogy képes lennék beszélni és elmondani értelmesen bármit :( /főleg hiszti nélkül/ De lehet ez lesz mert megbolondulok.
Köszi hogy foglalkoztál velem!
Már pálinkát is próbáltam, azon kívül hogy csíp és ömlik a nyálam nem történt semmi :(
Köszönöm a válaszokat <3
Az már fél siker ha csíp, szerintem próbálgasd.
Tudom milyen szar. Reggel meg hívd fel szépen nyugodtan.
Nincs mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!