Idegölő tömés, mégis fáj. Kellene már hatnia?
Figyelt kérdés
Jobb alsó második örlőfogam rendetlenkedett az elmúlt hetekben. Röntgen kimutstta, hogy szuvasodás. Gyökérkezelés szükséges. Hétfőn kifúrta a doki majd tett bele idegölő tömést. Jövő héten kell visszamennem elkezdeni a kezelést. Viszont tompán feszítő fájdalmat érzek illetve amikor összeharapom a két fogsorom érzem, hogy nem élesen de tompán lüktet. Idő kell még mire hat ez a tömés vagy ezek szerint nem túl hatásos az én esetemben és úgy fogja gyökérkezelni, hogy még gyulladt? Ha így lesz, akkor nagyon nagy szenvedés lesz számomra. Azt hittem ennek a tömésnek az lenne a lényege, hogy az ideg elhaljon😔2021. júl. 14. 12:15
1/3 anonim válasza:
Hogy mi? XD Milyen idegolo tomes? 😂 A gyokerkezeles ugy zajlik h kifurjak a fogad, kiszedik az ideget, tesznek bele gyogyszert es kapsz egy ideiglenes tomest. Aztan a kovi alkalommal ezt vagy megismetlik, vagy lezarják es kesz. Igazabol fogalmam sincs mirol beszelsz.
2/3 anonim válasza:
1-2 nap szokott kelleni az idegölőnek. Addig fájhat is.
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: nem kezdte el a gyökérkezelést mert gyulladt a fogam. Éppen ezért rakott bele idegölő pasztát vagy tömés nem tudom mi pontosan a neve de az biztos, hogy idegölő! Az idegek kiszedését magát a gyökérkezelést a jövő héten szedi ki, mivel most nem tudott neki fogni a fájdalom illetve a gyulladás miatt!!
2021. júl. 14. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!