Nagyon fáj a fogam, már a sírás kerülget, mit lehet tenni a fogorvoson kívül ?oda nincs időpont még. Milyen gyógyszert érdemes addig venni ami segít kicsit? úgy tudom az algopirin az nem olyan jó rá ?
Figyelt kérdés
szuvas és szerintem gyulladt és lyuk is van mg nincs olyan jó állapotba már, hátsó rágófogak2021. júl. 12. 10:42
1/10 anonim válasza:
Gyulladás esetén nem kell odőpomt,ambulánsan ellátnak.
3/10 anonim válasza:
Elég sok féle van, gyógyszertárban segítenek.
A fogorvoshoz pedig kérj időpontot, mert csak rosszabb lesz.
4/10 anonim válasza:
A Flector az jó gyógyszer, az kifejezetten erre a célra használható.
5/10 anonim válasza:
Sürgős esetben a legtöbb körzetis fogorvos még aznapra beiktat.
De ha van saját magán fogorvosod, ilyen esetben ő is törekszik erre.
Addig Flector, Cataflam, de ezek receptkötelesek. 25 mg-os Cataflamot lehet recept nélkül venni.
6/10 anonim válasza:
A Flector rapid nem recept köteles!
7/10 anonim válasza:
De én már egyszer leírtam, hogy a Flector az jó gyógyszer, minek még egyszer leírni, papagáj vagy, vagy mi? 🤣🤣
8/10 anonim válasza:
#6: Mostanában változott? Tavaly még az volt, azóta nem vettem.
9/10 anonim válasza:
#7: Millió bocsánat, hogy nem vettem ki a felsorolásból, remélem, nem okoztam vele nagyon súlyos lelki traumát. :D
Nem mellesleg valóban jó gyógyszer, bár az nem igaz, hogy kifejezetten erre a célra van, na meg ahogy írtam, receptköteles. Ha már mindenáron kötözkódni akarunk. ;)
10/10 anonim válasza:
Fogorvosi ugyelet, amugy meg Cataflamot iratni. Ilyenre azt szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!