Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Elhalt bölcsességfog kihúzása,...

Elhalt bölcsességfog kihúzása,szétroppanhat?

Figyelt kérdés

El van szürkülve felül a bölcsességfogam, eddig nem vettem észre, mostam rendszeresen, csak mostanában néha furcsa keserű ízt érzek a számban, és tükörrel megnéztem a fogaimat, nagyon hátul van ez a fogam alig tudtam megnézni, és akkor láttam hogy szürke. Kint van teljesen, kicsit kintebb is mint a többi. És mikor kopogtatom akkor fáj.

Vajon ki fogják tudni egybe húzni? Eléggé félek.

2021. júl. 11. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

8 percig fogmosás, ezen jót röhögtem, főleg ebben a tahó stílusban. Szia uram:))

Ha megvan a rendes technikád, 2 perc max.

2021. júl. 11. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

9

Ha idosebb vagy nalam nem jogosit semmire, max nyugdijra. Semmit nem jelent a kor ilyen tekintetben.

Csak ne kamuzz. Minden felnottnek azert 30 folott van/volt valamilyen szuvasodasa, max nem faj es olyan helyen van hogy nem latod. Te tenyleg belelatsz a leghatso fogaid kozott kicsi resbe ha meg egy nagy fekete foltot sem vettel eszre a bolcsessegfogadon? Nem baj, az is ido kerdese mig fajni fog vagy olyan allapotban lesz hogy huzni kell.

Fogkovel meg azert vagyok biztos, mert mindenkinek van. Termeszetes dolog. Ha tisztitod a fogad ha nem, mert a nyal is kozrejatszik. Csak le kell szedetni. Ketlem hogy te aztan szorgalmasan felevente akar evente jarsz emiatt vagy barmi sima ellenorzes miatt fogorvoshoz, ha tenyleg ahogy mondtad teljesen fekete nagy teruleten az egyik bolcsessegfogad. Ez nem egyik naprol a masikra alakul ki.

Nem vagyok patikus, csak sokkal tobbet tudok a szajhigieniarol mint az atlag ember, es nekem sokkal fontosabb mint az atlag embernek.

Kerlek holnap menj el maganba, ahol gyorsan tudjak kezelni a problemadat es lehet huzni sem kell, csak kifurjak es betomik mintha semmi nem tortent volna.

En csak segiteni akarok, edesem.

2021. júl. 11. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

11

Menj el betanittatasra, szerintem, mielott neked is feketedni kezdenek a fogaid vagy olyan inybetegseged lesz amitol kilazul a fogad.

Te egyebkent honnan tudod a rendes technikat? Meg leirnad legyszi igy szavakban?

Mert en voltam betanittatason tobb alkalommal, es nem csak arrol szol hogy huzigaljuk az inyunket meg a fogunkat az ezer eves fogkefevel.

2021. júl. 11. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
15%
állj már le ezzel a betanítással :))
2021. júl. 11. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!