Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek? Tudnátok segíteni?...

Mit tegyek? Tudnátok segíteni?Ez fontos

Figyelt kérdés
Csináltam házilag fogszabályzót úgy hogy a kézfogás szélere egy zacskó darabot tettem és így összeveszítette az első két fogamat.Be is vállt,csak egy gond van vele. A zacskó elől úgy megnyomta az ínyemet hogy bemélyedt és nem leszedni,oldalt meg benőtte a fogam így alatta van,hátul még nem látom hogy hogyan vágják el,még akkor sem tudnám leszedni.A szüleimnek,tesóimnak nem szólhatok,mert ez amúgy is egy titkos küldetés volt és nem akarom hogy tudjanak róla. Szerintetek mit tegyek? Hogy szedjem le? Vagy leszedtem egyáltalán? És ha leszeden akkor nagy gond lesz belőle?
2021. júl. 10. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Jézusom! Fogorvos!
2021. júl. 10. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem elmeosztályon van a helyed. Inkább a magyar nyelvet gyakorolnád! Ebből az egészből egy betű nem sok, de annyi nem igaz.
2021. júl. 10. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A történeted a hihetetlen kategória, ócska trollkodás.

Képtelen dolgokat hordasz össze.

2021. júl. 10. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Először is, bocsi a helyesírásom miatt,de még új a telóm és az auto correct kijavította a szavakat,és nem vettem észre úgyhogy bocsi. Az utolsónak meg üzen hogy sikerült leszedni valahogy sikerült elvágnom hátúl és elől sebes lett az ínyem,és tényleg becsúszott a fogam alá,de tényleg nem nőtte be,csak én azt hittem első látásra,de mikor leszedtem sikerült kiszednem, úgyhogy már mindegy
2021. júl. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!