Nagyon fájhat a foghúzás?
Figyelt kérdés
Sajnos a fogorvostól való félelmem miatt tuti fix, hogy holnap kihúzzák a fogam. Mehettem volna jóval hamarabb is. Szóval meg is érdemlem. Hogyan küzdjem le ezt a félelmet? Mennyire fog fájni? Holnap megyek.2021. júl. 8. 15:12
11/14 A kérdező kommentje:
Vettem, egyáltalán nem hat. Most már nagyon szenvedek a fájdalomtól. Mit csináljak? Hétvégén egy fogorvos sincsen.
2021. júl. 9. 17:08
12/14 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, nem úsztam meg. Kajak kihúzta:D túl szűk volt a csatorna, nem tudta kiölni az ideget.
2021. júl. 13. 10:11
13/14 anonim válasza:
Es fájt? Valószínűleg ram is ez vár És nagyon befagyok fosva
14/14 A kérdező kommentje:
Szia!
Két érzéstelenítőt kaptam, nekem sajnos nem fejtette ki teljesen a hatását. Enyhén fájdalmas volt, de a doki 20 másodperc alatt kihúzta. Nekem inkább az volt a kellemetlen, hogy rászorított ugye és feszítő+recsegő érzést éreztem. De nekem egybe ki is jött a fog, nem tört bele meg semmi.
Nekem ugye 2 napja húzták, nagyon megkönnyebbültem attól, hogy nem fáj. Nagyon sokat szenvedtem tényleg. Hidd el jobban fogod érezni magadat. Jobb, ha túl vagy rajta. Teljesen kibírható.
Kitartás, bátorság, majd írdd meg mi volt.:)
2021. júl. 15. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!