Gyökérkezelt fogamat elronthatták?
Nagyon erős fájdalom miatt mentem sürgősségire (fizetős magánrendelésre), a fogfájás kiterjedt az arcomra, fülemre, alsó fogsoromra.
Gyökérkezelte az orvos a fogamat, első napon még jó is volt, aztán fokozatosan visszatért a fájdalom a fogamba, az arcomba, a fülembe... Most reggel meg is kocogtattam a fogamat és annyira fájt hogy azt nem tudom elmondani.
Felhívtam a dokit, azt mondta hogy menjek el, újra kifertőtleníti, de nem úgy van, hogy egy gyökérkezelt fognak már nem szabadna fájnia?
Meg amikor rakta be a gyógyszeres tömést, már a fúrás után, akkor egy ponton nagyon belenyillalt. Kicsit meg is emelkedtem a székben de szerintem nem vette észre. Van rá esély hogy nem jól tisztította ki?
"de nem úgy van, hogy egy gyökérkezelt fognak már nem szabadna fájnia?"
Egy kész gyökérkezelés esetén így van. De a tied egy megkezdett gyökérkezelés.
Hát, tömést cseréltek érzéstelenítő nélkül, hát én azt hittem behugyozok a fájdalomtól :'(
Még most is nagyon fáj, de kaptam Dalacint, hátha segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!