Magyarországon végeznek ilyen műtétet?
Hát,hogyha felhívod az Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikát,vagy faxolsz nekik egyet,akkor biztos választ kapsz.
Végig tudod csinálni,csak bízz magadba.
Jó gyógyulást és lábadozást kívánok majd.
Az a baj, hogy így állsz hozzá, hogy csak marhára sajnáltatod magad...Nyugi, én is ilyesmi vagyok, de hát ez...mindenhonnan az önsajnálat, a magány fájdalma...barátaid sincsenek? családod? a nő minden, hogy abba bele kell pusztulni, ha nincs?
majd azért szólj a csajnak, hogy a gyerek milyen állat örökölhet.
Ezeregy embernek van ilyen harapása, és él.
Sőt, olyat is láttam, akinek durván volt oldalra állva az alsó, mégse művelte ezt
Akkor? Mire gondolsz?
Sajnáltatom magam? Elmondtam őszintén a helyzetemet. Sajnos az őszinte embereket sokszor lehúzzák, és ez csak egy újabb rúgás az áldozatba. Megértés az, amire vágyom, de ehhez bizonyos intelligenciaszintet el kell érni. Van 2-3 barátom, akik tényleg azok. Nincs szükségem álbarátságokra. Család? Mit érek velük? 33 évesen magam ura kell legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!