Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akinek vágták már fel a ínyét...

Akinek vágták már fel a ínyét a gyökércsúcsnál mennyi idő volt míg begyógyult és meddig fájt?

Figyelt kérdés
Nekem már több mint 1 hónapja vágták fel és még mindig kicsit piros és van ott kis dudor, mikor mozgatom a szám is érzem, hogy zavaró, szúr. Fogtályog miatt kellett egyébként felvágni. Voltam már azóta szájsebészeten de az orvos is gondolkozott, hogy felvágja megint vagy várjon vele hátha csak nehezen gyógyul. CT-n is voltam és semmit nem mutatott ki, hogy maradt volna ott valami.

#Íny, incisio, fogtályog,
2021. júl. 4. 15:57
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értek hozzá, de azt olvastam a neten, hogy többeknek nagyon hosszú idő volt, amíg teljesen rendbejött. Gyógyszert adott rá?
2021. júl. 4. 16:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Szedtem akkor antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót. Vagy milyen gyógyszerre gondolsz?
2021. júl. 4. 16:58
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Erre gondoltam, igen. Javasolni csak azt tudom, hogy menj vissza megint, talán legutóbb nem látszott semmi, de ha nem múlik, akkor nem szabad hagyni. A nyálkahártya nagyon érzékeny, és ott akármi gubanc van, megérzed, próbáld ecsetelni, szájöblögetőt használni.
2021. júl. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!