Hogyan kell vigyázni foghúzás után a vérdugóra? És mi van, ha mégis kiesik?
Régebben is húzták már ki fogamat, a doktornő sosem beszélt vérdugóról.
Ma volt húzásom. Csak a szokásos dolgokat mondta el: ne hajoljak, ne emeljek, ne egyek tejterméket, ne öblögessem, ne szívogassam.
Illetve most kaptam bele valami szivacsot is. Mondta, hogy a tampont egy óráig szorítsam, utána kidobhatom. A szivaccsal nem kell csinálnom semmit, az magától felszívódik.
Viszont sok helyen olvasom, hogy vigyázni kell, a vérdugó ne essen ki! De arra hogy lehet vigyázni? Főleg, hogy felső fog.
Mennyire tragédia, ha mégis kiesik?
Nem tudsz rá vigyázni, azon kívül amit mondtak.
De, ha ezekre figyelsz, nem fog ki esni.
Jaja ne nyúlj oda a nyelveddel egyáltalán, semmivel ne öblögess én meg levest is óvatosan ettem, elbillentettem a fejem ne folyjon oda a lé :D
Nekem elég nagy lyuk maradt sajna szóval egy ideig el voltam vele.
Nem szívogatom, de a nyelvem néha odatéved, de igyekszem kontrollálni.
Viszont mindenhol azt olvasom y hogy 24 óra elteltével már fogat kell mosni, eleinte csak naponta egyszer, de kell, hogy a szájban a bacik ne szaporodjanak el.
Óvatosan csinálom, a foghiányt kihagyva, de utána muszáj öblíteni. Mondjuk azt is próbálom szinte csak csorgatva. Remélem, nem lesz gond. :D
Én tudod hogy csináltam? Megmostam mindenhol máshol azt a részt kihagyva és ha öblítettem is, nem öblögettem a számmal, csak beengedtem a vizet, óvatosan megforgattam a fejem, hogy bejusson a víz mindenhova és ki is köptem. Tehát nem öblögettem a vizet a számban. ( :
Még annyit is lehet, hogy szájvízzel ugyanezt, csak épp hogy odaérjen a víz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!