Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most nekem kellene kérnem a...

Most nekem kellene kérnem a fogorvost, hogy szedje le a fogkövet?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és kb 2 éve viselek állandó fém fogszabályzót és nagyon hajlamos vagyok a fogkőképződésre. Láthatóan nagyon fogkövesek a fogaim a fogszabályzó mellett. Ezt a fogorvos egyszer meg is jegyezte, és mondta, hogy azért lehet, mert genetikailag ilyen a nyálam.

Viszont azóta egyszer sem fordult meg a fejében sajnos, hogy le is szedhetné a fogkövet, mert magától nem fog eltűnni. Barátaim mondták, hogy nekik a fogszabályzós doki 3 havonta leszedi, nekem meg az elmúlt 2 évben, illetve a fogszabi felrakása előtt egyszer sem volt leszedve,pedig nagyon ráférne. Más fogorvoshoz nem akarok menni, nem is fogok. Csak nekem nagyon kínosan venné ki magát, ha én kérném, hogy szedje le. Vagy azért nem ajánlja fel, mert külön kellene érte fizetnem? Mondjuk én nagyon szívesen fizetek is, csak tüntesse el végre.

Szóval, mit tegyek?

2021. jún. 30. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg te igen. Én is van hogy fogkő eltávolításra kérek időpontot.
2021. jún. 30. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki hajlanos ra. Annyi a titka, hogy vannak akik jobban tudnak fogat mosni. Marmint jo a technikajuk.

Igen, fogkoleszedesert kulon kell fizetni. Kerd meg, hogy tegye meg. Nem egy nagy dologm

2021. jún. 30. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat mondjuk nem ertem a problemadat, megkered, kesz.

Ha nem hajlando ra, akkor pedig elmesz mashoz.

2021. jún. 30. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert az külön pénz.

Ahova én járok, ott csak heti 2 nap van fogkőleszedés, mert külön doki csinálja.

2021. jún. 30. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as valaszomat meg kiegeszitenem azzal, hogy nekem pl fogszabalyozas kozben lett egy lyukas fogam es mivel ahova jartam, ott ezzel nem foglalkoztak, ezert nekem is el kellett mennem masik fogorvoshoz, aki be tudta tomni minden gond nelkul, fogszabalyzohoz se kellett nyulnia. Szoval van ilyen, attol meg, hogy mashoz mesz, mert gondod van, az nem jelent semmit.
2021. jún. 30. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Félévente érdemes leszedetni
2021. jún. 30. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!