Tud letörni fog, hogy csak az oldala marad, belül pedig olyan mintha ki lenne húzva?
Figyelt kérdés
Ma este vettem észre vacsora után, hogy a fogam úgy tört le, hogy csak az oldala maradt meg belőle háromnegyed részbe vagy felébe körülbelül, a fog belsejébe az ínybe olyan lyuk van, mint mikor kihúzzák a fogat és a helye megmarad. Tud így fog letörni?? Egy teli tömött rendes fog volt!2021. jún. 27. 23:00
1/6 anonim válasza:
Tömött volt? Mert akkor a cement szépen kitört belőle, ha nem tömött volt, hanem még rendes fogad akkor meg valószínűleh a belseje elrohadt, bár az meg fájt volna.
2/6 anonim válasza:
Akkor valószínűleg a belseje már kirohadt korábban, esetleg pont hátul volt a lyuk amit nem láttál. Bár fura ha nem fájdogált mert azért az több hónapos/éves folyamat, és időnként fájdalommal jár. Azért is tört le, mert csak a váz volt meg belőle, így sérülékenyebb. Egy olyan fog aminek már kirohadt a belseje, könnyen törik evés közben.
3/6 anonim válasza:
Igen, nekem is volt ilyen. Másnap elmentem dokihoz. Kiszedte az idegeket, majd felépítette valahogy. Sajnos 3 hónap múlva ki kellett húzni, mert kiesett az a valami, amit rátett, és kisebb darabok úkra elkezdtek letörni a csonkból :/
4/6 A kérdező kommentje:
Tömött fog volt, bár nem tudom hogy gyökérkezelt volt-e. Amikor 13-14 éve betömték, akkor úgy kezdte neki a fogorvos hogy ez sajnos gyökérkezelés lesz... Aztán mikor mentem legközelebb (időpontot kapva, előtte egy kontroll volt mit csináljunk vele) már mondta hogy elég a tömés is bele nem kell gyökérkezelni. Persze ahogy láttam az ügyfélkapumon a finanszírozásnál, gyökérkezelésként számolta el, szóval nem tudom mit csinált vele (be is voltam zsibbasztva, meg érezni se éreztem, nem tudtam :D )
2021. jún. 27. 23:07
5/6 anonim válasza:
Azert azt eszreveszed, hogy töm vagy gyokerkezel 😀
Ha belül elrohadt, akkor azzal nem igazán lehet már mit kezdeni.
6/6 anonim válasza:
Gyokerkezeles tobb alkalom es eszreveszed, mert (van akinek nem), de altalaban van par pillanata, amikor eleg fajdalmas.
Tomve volt, holnap mindenkeppen fogorvos, igy nem maradhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!