Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogkőleszedest rontották már...

Fogkőleszedest rontották már el valakinek?

Figyelt kérdés

Roncsolódott-e a fog?

Ezt mindig az asszisztens, dentálhigiénikus csinálja?

2021. jún. 24. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kiegészítés:

Ekkor kívántam azt, hogy bár kihúzta volna a fenébe, az összeset, ha már többek közt pótlásról is szó van...

2021. jún. 24. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én jó pár helyen megfordultam már fogkőleszedés miatt. Az utóbbi években egy jónevű rendelőben nem tudom mit csináltak a fogaimmal, de azóta is szenvedek vele. Fogkőleszedés után teljesen jók voltak a fogaim, talán még soha nem is volt ennyire letisztítva mint akkor. De valamit elrontottak és nem sokkal utána elkezdett egy barnás elszíneződés terjedni az egész fogsoromon, szinte egyből a fogkőleszedés után. Úgy néz ki mint a gyerekeknél az a barnás elszíneződés amit ők még kinőnek: [link]

Egy borzalom azóta az életem, pár havonta járok fogorvoshoz, mert folyamatosan visszatér ez az elszíneződés. Elvileg egy baktérium okozza, és egyszerűen nem tudok tőle szabadulni :(

2021. jún. 25. 08:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó megírod priviben hol tolták el?

Nekem is váltakozó, hogy milyen rossz utána, néha félek hogy a zománcot is lemarja, de eddig még nem történt ilyen.

2021. jún. 25. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak az inyemet sértették kicsit fel + még érzékenyebb lettem a hideg dolgokra, de ennyi. Semmi különös nem volt benne soha
2021. jún. 26. 08:29
 15/15 anonim ***** válasza:
#12-es vagyok, etikátlan volna ha a rendelőt leírnám, mert tavaly lecserélték az egész személyzetet. Dentálhigiénikus végezte a fogkőleszedést nálam. De nem is emlékszem rá, hogy ki volt személy szerint aki csinálta. Így azt sem tudom, hogy azóta máshol garázdálkodik-e azóta.
2021. jún. 26. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!