Bölcsességfog húzás után szétnyílt varrat?
Nekem is szét jött kb.két öltés, de nem varrták újra. Az a sárgás színű valamit meg hagyd békén. Teljesen oké, hogy az úgy néz ki. Próbálj a másik oldalon enni és kamilla teával öblögess.
Én 3 hétig éltem erős fájdalomcsillapítókon, annyira fájt. De utána elmúlt és minden oké lett. Párszor vissza kellett mennem fertőtlenítésre, még valami barna valami,ilyen szegfűszeg ízű fertőtlenítőt tett bele a szétnyílt sebbe.
Sajnos ma újra vissza kellett mennem,mert eléggé elviselhetetlen kezdett lenni a dolog. Megint kaparták ,átvéreztették és újravarrták.
Ez a negyedik,jóformán utolsó bölcsességfogam,amit ki kellett húzni. 2 hónap alatt kivették mindet. Eddig egyikkel sem volt semmi probléma,szépen gyógyultak,nem szakadtak fel a varratok. Ez az utolsó hoz pár kemény napot az életembe,nagyon nagy fog volt,eléggé az ínyem szélén,közel szinte a belső arcfelemhez. Ezt eléggé komplikált volt varrni is a többihez képest tényleg,de remélem többet már nem megyek.Köszönöm,hogy írtatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!