SZTK-ban hogy választotok elsőre fogorvost?
Időpontfoglalásnál kérdezik kihez szeretne menni és én mivel csak egyszer voltam ott nagyon régen akkor is csak röngtenre talán nem tudom mi alapján lenne érdemes vagy teljesen mindegy kezdésnek kit ajánl?
Van néhány lyukas fogam és szeritnem fogkövet is le kéne szedni, meg gyulladt az ínyem. Ezeket szeretném helyre hozni.
Amúgy érdemes fogorvostól érdeklődni ő milyen fogkrémet ajánl? Válogatom sokszor a fogkrémeimet és sosem tudom melyik igazán jó és alapos.
Én utána erdeklodnek a dokiknak, szomszedoktol vagy a neten nev szerint +velemenyre keresnek. Nem mindegy kihez kerülsz...
Fogkremet én megkerdeztem az enyemtol, nekem azt mondta, hogy mindegy, de mondenkeppen fluorodosat használjak a lyukak miatt. Anyukamnak íny problemai vannak neki a parodontaxot javasolta.
A fehérítősre pl. Azt mondta mese habbal...
Szerintem megéri megkérdezni, olyan sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!