Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek milyen rossz vagy jó...

Kinek milyen rossz vagy jó emléke van bármilyen injekcioval kapcsolatba?

Figyelt kérdés

#emlék #Injecio
2021. jún. 10. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó emlék nem nagyon. Max semleges, amikor nem fáj.

Rossz emlék annál több... Alapból tűfóbiás vagyok, köszönhetően annak a dokinak, aki gyerekkoromban mindenre antibiotikumot adott injekcióban (akkoriban ez volt a módi), és nem volt túl finomkodó.

De az eddigi legrosszabbak eddigi életemben:

- Csontvelő mintavételnél a lidocain. Mintha teljes szélességében tágult volna pillanatok alatt a csípőm, úgy éreztem, mintha szét akarna repedni.

- Szintén lidocain, mandulaműtét előtt.

- Csontvelő mintavétel előtt kaptam Nubain injekciót (ópiátos fájdalomcsillapító), mondták, hogy csíp, de nem kis csípés volt, rövid ideig tartott, de valami kegyetlen.

- És a végén szintén Lidocain, ezúttal fog, felső sor metszőfogak kezelésénél.

2021. jún. 10. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Rettemet tűfóbiás vagyok, úgyhogy kb csak rossz. Legrosszabb talán egy vérvétel, nem lettem rosszul, de iszonyat kellemetlen volt a tudat, hogy annyi ideig bennem van egy tű. Oltást a covidon kívül jó ideje nem kaptam, így az első előtt egy merő stresszben voltam, sírtam is. A második simábban ment. A sulis oltásokon is többször volt, hogy sírtam,annyira féltem. Tudom, hogy 2 másodperc és nem is fáj, de mégis. Furcsamód a fogorvosi érzéstelenítőtől nem parázok ennyire, pedig az jobban fáj, és volt hogy hármat kaptam egymás után.
2021. jún. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!