Tiszta seb a fogszabályzótól a a szám, ez normális?
Tegnap tették fel a fogszabályzómat, húzza nagyon a fogamat ami nem is annyira zavaró... nade, az hogy szétszedi belülről a számat az normális, de annyira h fel is van dagadva és nehezen tudok beszélni, levest is csak szürcsölöm..
Ha igen mikor múlik el?
Köszönöm!
Normális. Még pár napig tartani fog, aztán jobb lesz.
Gondolom viaszt nem kaptál rá.. Arra a brekettre kellene nyomni, ahol vágja/sebzi a szádat.
Mig ragasztottak, nyitva volt a szad, ment a nyalelszivo, kiszaradt a nyalkahartyad. Meg viaszt is kerjel, bar adhatott volna a fogorvos. Jellemzoen akkor karcol a drot, ha olyan sokat huzodott a fog beallitas utan, hogy a lecsipett drot-veg hosszabb lesz.
Viaszt is kerj, meg van, hogy lecsipes is idopont elott aktualis.
De ragasztas utan a kiszaradt szaj a fo gond, ami elmulik hamar.
Igen ezt a viaszt olvastam egyébként, de ha nem teszek rá nem gyógyul vagy szokik hozzá gyorsabban a szám?
Vagy ez nem függ össze?
Nekem a fogorvos adott egyből viaszt, hogy bármikor tudjam használni. De engem nem zavart ha egy kicsit kisebesedett :) 1-2 nap alatt begyógyult, de ha fájt volna akkor persze tettem volna rá.
Illetve szerintem ha bármi kérdésed van hívd őt fel nyugodtan, én azt csináltam és segített egyből. Hisz egy fogszabályozás nem olcsó, sokat kifizet érte az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!