Hogyan tüntethető el a nyelvről és a torokról a reflux miatt képződött lepedék?
Figyelt kérdés
Diétát elkezdtem, amire oda kell figyelni, odafigyelek. Csak szájüregi és toroktünet van, lepedék, és savanyú/keserű szájíz. Ezeket hogyan lehet megszüntetni?2021. jún. 1. 12:58
11/15 anonim válasza:
Atya ég de korlátozott vagy, bagatel dolognak tűnhet a reflux de simán lehet tőle később tumorod is arról nem is beszélve hogy tönkremennek a fogaid.
12/15 A kérdező kommentje:
#11: Nem vagyok korlátozott. Tumorom már most van, és nem a refluxtól. Reflux részben a gyógyszerektől lett. És hidd el, a fogam most a legutolsó szempont! Tudom, hogy lehet belőle nyelőcső daganat, ezért is kezdtem diétázni, nem bagatellizálom el.
De per pillanat ez a fehér vacak zavar, főleg, hogy nem érzem tőle az ízeket, illetve fel van maródva a torkom. Ami meg befolyásolhatja a jelenlegi daganatkezelésemet.
Bocs, de nekem most ez a legfontosabb, nem a pszichológiai háttere. Mint írtam, lélekben rendben vagyok.
2021. jún. 2. 11:29
13/15 anonim válasza:
Kerdezo, a salvus vizet mondjak meg hogy jo, de kerdezd meg a dokid, hogy ihatod-e. Gyogyulast kivanok!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megkérdezem. Hétfőn úgyis megyek kezelésre.
2021. jún. 2. 20:43
15/15 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
Hogy vagy azota, hatott valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!