Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek az oltás műve?

Szerintetek az oltás műve?

Figyelt kérdés
Igaz, sok éve hanyagoltam a fogaimat, mindegyik megvan és felül fogszabályzásnál nem akartam félteni de kettőt kihúztak semmi baj velük, csak a pár lyukas fogaimnál van baj. Oltás előtt soha nem fájt, csak most fáj mint állat mert ízületi fájdalmak jelentkeztek, mit csináljak? Igen fogok fogorvoshoz menni muszály lesz betömetni amit kell vagy kiderül mizu, de ezt a benyillalo fájdalmat nem értem. Főleg ha mindenhol begörcsöl a fogaimba, lábaimba, karjaimba. 22 f vagyok.

#száj #oltás #fájdalom #Fogakban #Oltás előtt #Soha se fájt.
2021. máj. 30. 23:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem gondolod hogy ki kéne huzatni őket?
2021. máj. 31. 21:56
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
En diplomás vagyok
2021. máj. 31. 22:02
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ha bármi megterheli az immunrendszeremet (pl. nátha, betegség, sport, stressz, oltás), annak gyakran fogfájás a vége, pár napig, aztán elmúlik. Voltam már ezzel fogorvosnál, nem talált problémát. Gondolom valahol valamilyen bacik elszaporodnak ilyenkor, amit amúgy az immunrendszer kordában tud tartani, ha éppen nem vonja el más. Nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne ennek, legfeljebb egy kicsit kellemetlen.
2021. jún. 1. 18:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Bár amugyis menni kell fogorvoshoz mert kell xd habár már kevesebb fájdalom van. Tényleg csak elmulnia kell és oké.
2021. jún. 1. 19:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!