Felnőtt fogszabályzás alsó-felső fogsorra tényleg 1 millió alatt nem áll meg összesen?
Elől torlódottak a fogaim kicsit. De amíg nem mondom, senki nem veszi észre kb. Pedig fotókon azért látszik sajnos, hogy a felső fogaimból 2 db kicsit hátrébb van, és egyáltalán nem szabályos. Emiatt évek óta nem merek mosolyogni és artikulálni sem rendesen.
Tehát nem egy súlyos eset, de szerintem állandót kell rakni, ahogyan elnézegettem másoknak a súlyosságát, valaki 10x enyhébbre kapott állandót.
Nekem tökéletes a fém, és az is tökéletes, ha látszik. Engem nem érdekel, nem szégyelleném, sőt, kifejezetten örülnék neki ha látszana, mert azt akarom, hogy lássák, hogy törődök a dologgal, és nem vagyok igénytelen a fogaimra.
Tehát állandó, fém fogszabályzóval számolnék.
Fém úgytudom 100-150ezer/állkapocs, attól függően, hogy hol nézed. (Ezek 11.-5.kerületi árak)
Emellé jön még a lenyomat keszítés és a kontrollok.
Melyik varosban keresel fogszabis dokit?
En 2015 korul csinaltsttam,nyilvan azota emelkedhettk az arak, Kb 2 es fel evig volt fent, tuti h mindennel egyutt 1 milla alatt volt.
Nyíregyházán szeretnék csináltatni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!