Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a bal arcüregem. Fog...

Fáj a bal arcüregem. Fog miatt is fájhat?

Figyelt kérdés

Ma reggel úgy keltem fel hogy erős nyomó fájdalom van a bal arcüregemben,pontosan a szemem alatt. Régebb is előjött, de ennèl enyhèbben és ugyancsak bal oldalon.

Ha arcüreg gyulladásom lenne,akkor úgy tudom más tünetem is kellene legyen pl orrváladèkozás, homlokajfájdalom. Semmi ilyesmim nincs ,csupán ott fáj, ezért gondoltam hogy lehet fogtól sugárzik egész odáig?

Volt ilYen tünetetek? 23n

2021. máj. 29. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Persze, nagyon is okozhatja fog.
2021. máj. 29. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos, igen.
2021. máj. 29. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem harminc eve pollenszezonban es kulonosen menstruacio elott faj. Fogaim mindig nezetem, rontgenek is keszultek. Mivel idovel kiurul a valadek, bar sajnos a torkomon keresztul, egyutt elek vele.
2021. máj. 29. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már többször ilyen, fogröntgen nem mutatott gyulladást, nátha miatt fájt az arcüregem, a nátha később jött ki.
2021. máj. 30. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megfogom nèzetni a dolgaim,biztos ami biztos de azon az oldalon nem tűnnek rossznak.

Egyébként én is mensi előtt vagyok 😳érdekes ha ezzel is összefügg.

2021. máj. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!