50 évesen érdemes fogpotlásra gondolnom, vagy nekem már mindegy?
Figyelt kérdés
(elől van)2021. máj. 23. 19:57
2/10 A kérdező kommentje:
mennyibe kerul ha 8 hétso fog hiányzik?
2021. máj. 23. 19:58
3/10 anonim válasza:
fogbeültetés vagy korona?
darabra mérik és doktortól függően horror ár is lehet
5/10 anonim válasza:
Első vagyok, ennyi idősen már csinálj komplett protkót, ha lehet. mennyi fogad van még?
6/10 anonim válasza:
erdemes, mert meg 30 evet elhetsz, ami nem tul jo moka ha az embernek nincs foga
7/10 A kérdező kommentje:
Namost megszámoltam, hogy ne irjak hulyeséget, 22 van de ebből a 4 felső egy egyben levő korona. És szinte csak a hátsk hiányoznak egyetlen egy van meg leghátul az összeshátső hiányzik s elől fékorben meg mind megvan de mivel 22 van azért hátulra is jut aránylag sok
2021. máj. 23. 20:15
8/10 anonim válasza:
ha felül boldogulsz a koronával, nem kőkemény almát harapdálsz, akkor elég sok fogad van még :)
9/10 anonim válasza:
Ha nincs rágó fogat, akkor nincs híd. Nincs mihez kötni az elsőket. A híd 2 fog között hidalja át a hiányt!
Ilyen esetben kivehető fogpotlast készít a doktor. Illetve implantalhat, ha van csont, es megfelelsz a kovetelmenynek.
Mindenképpen érdemes rendehozni a rágó funkciót. Hiszen nem csak esztétikai szempontból fontos a fog. Rágáshoz kell, hosszútávon a foghiany gyomor belrendszeri karosodast okoz illetve egy sor egyéb bajt hoz.
Ne halogasd! Biztos sokba fog kerülni, de kezdj el felrerakni, sporolni rá. Ez a te érdeked!
10/10 A kérdező kommentje:
hát vigyázok rá, nem harapok bele vele semmibe.
2021. máj. 23. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!