Ma (3órája) ragasztották fel a felső fogszabályzóm, és eléggé fáj..tapasztalatok? Mit egyek? ... stb... ?
Fajni is fog meg kb. 2 hetig, lehet rosszabb is lesz mint most.
Olyat egyel, amit nem nagyon kell ragni. Levesek, tejberizs, krumplipure, de a felhelyezo orvosnak ezt el kellett mondania.
Utana sem javasolt pl szotyizni, vagy pisztaciat bontani vele, de ha megszokod es nem faj mar, kb mindent ehetsz.
Ne harpaj, akkor se ha nem fáj. Igen, még a szendvicset is késsel kell összevágni. Lényegében óvatosan bármit lehet enni vele, rágót viszont nem.
Ha nagyon fáj, vehetsz be fájdalomcsillapítót. A felrakás utáni pár nap a legrosszabb, utána az ívcseréknél már nem lesz annyira vészes, max. az elején ha sokat kell mozgatni a fogakat.
Az ételeket én turmixoltam, nem voltam hajlandó lemondani a húsról :D Ezesetben amúgy csirkemell az ajánlott, mert az könnyem szétjön.
Tisztításról mondott valamit?
Viaszt amúgy lehet kapni a DM-ben, ha elfogyna.
Az evésről hirtelen nem jut több az eszembe, de ha van kérdésed, írj nyugodtan (akár itt, akár privátban).
#1 nem tudom miért írtad,hogy 2hetig fog még fájni, mert már most elmúlt a fájdalom, 3 nap után.
#3 és #5. Már tudok jobban enni, kenyérhéjat is. Köszönöm a tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!