Mandulakővel mit lehet csinálni?
Évek óta van, mindig fülpiszkálóval szedegetem ki. De mostanában egyre mélyebben vannak, és van amit ki sem lehet már piszkálni és megtagad az a rész. Zavaró, mert sokszor fulladok és kapar a torkom, és köhögési roham kap el ami pl. munkahelyen elég kínos.
Azért nem nézettem meg eddig, mert (bevallom bátran, de azért szégyenlem magam) felnőtt létemre félnék hogy egyből azt mondanák, szedjük ki a mandulám, én viszont azt nem akarom.
Tudom, hogy van erre egy lézeres megoldás, de kétlem hogy itthon foglalkoznának ezzel.
Valakinek volt köve, és hogy oldotta meg? :(
Nekem volt néhány éve,véletlenül vettem észre mikor megnéztem a torkom.Hosszúnyelű kiskanál nyelével szedegettem ki,hetenként.
Szerencsére nem volt büdös a szám tőle.
Elkezdtem szájvízzel
gargalizálni,mindet kipróbáltam.Csináltam rendszeresen és egyszer csak megszünt a mandulakő.Nincs legalább 3 éve.Naponta megnézem a torkom,teljesen rendben van.A manduláimról is eltünt a genny.Azóta nem is volt begyulladva.
Az alkohol mentes Listerine szájvizet próbáld ki öblögetésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!