Magánrendelőben támogatás fogszabályozásra 18 év alatt?
Sziasztok!
Júliusban leszek 18. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e addig magánrendelőben úgy csináltatnom a fogszabályzást, hogy állami támogatást igénybe tudjak rá venni?
Nagyon reménykedem benne! Köszönöm a segítséget!
Szerintem ha nincs ilyen fele tb-fele magán fogászat, ahol amit tudnak leírnak, (Ilyet sajnos másból ismerek, nem fogászaton) akkor minden költséges lesz. Egyedül max részletfizetést ha tudsz kérni.
De nagyvonalakban leírva, fém a legolcsóbb, porcelán drágább és üvegzafír a legteteje. A fém kicsit könnyebben le tud pattanni, legalábbis ismerőseimnek hamarabb lejött, mint nekem. Zafír ennek az ellentéte és sok esetben nem is látszik. Persze mindegyik jó :) Amikor én csináltam akkor pesten 70-75 volt a fém, 150 körül a porcelán és 220-250 körül az üvegzafír.
Neked kell tudni, hogy mennyire állnak jól-rosszul a fogaid. Ha 1-2 évig lesz rajtad, akkor semmi értelme részletben fizetgetni a drágábbat.
Többit mind a dokitól kell megkérdezned, ha 14 felett vagy, akkor jogod van minden ilyenről tudni :)
Ugyanaz az orvos aki magánban kezel, ma már nem küldhet TB támogatott vizsgálatokra sem.
Szóval kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!