Fehér folt a mandulán, mi lehet ez?
Eddig nem fájt, nem lázasodtam be, nem piros, a mérete is normális. Asztmás vagyok, emiatt szteroidos gyulladáscsökkentőt kell használnom, de mindig alaposan kiöblögetem a számat használat után. Teljesen véletlenül vettem észre, és csak az egyiken van ilyen. Ez lehet szájpenész? Vagy valami más?
A fogaimon lévő érdekes színek csak a fogszabályzóm😅
Próbálj egy fültisztító pálcikával finoman rányomni, lehet hogy mandulakő.
Vagy menézheted vele, hogy ez egy letörölhető dolog, esetleg valamiféle gennyes váladék. Elképzelhető hogy kezdődő tüszős mandulagyulladásod van.
Lehet mandulakő,de lehet tüsző is a manduládon.Amúgy normális a mandulád,nem duzzadt és a torkodon sem látszik gyulladás.Azért öblögess sós vízzel.
Próbálj jobb minőségü képet csinálni,amin látszik az egész torkod.
Meg kéne nézetni a torkod a gégészeten,lehet kell vmi gyógyszer.
Gégészetre mész?
Nem kell különösebben készülni,lehetőleg ne egyél előtte,már az öklendezés miatt a torokvizsgálat közben.
Belenéznek a füledbe,orrodba,megnézik a torkod,manduláid és valószínű lenéznek a gégédbe,a gégetükröt letolják a torkodig.Kellemetlen de kibírható ha nem vagy túl öklendezős mikor a torkodhoz érsz.Nekem már sokszor csinálták,én mindig öklendeztem.
Milyen most a torkod,mutass képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!