Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj egy szájsebészeti...

Mennyire fáj egy szájsebészeti fog eltávolítás?

Figyelt kérdés
Az egyik fogam folyamatosan tört le, és már csak alig látszik valami a fogamból. Leginkább egy fekete folt van ott. Nem hiszem, hogy a fogorvosom ki fogja tudni húzni. Szájsebészeten még nem voltam, és félek, hogy fájni fog.

2021. ápr. 6. 15:05
1 2
 11/13 kretens ***** válasza:
Ha gyulladás vagy tályog alakul ki ne adj isten dupla feje lesz az embernek úgy bedagad hát azt nem lehet teljesen elérzésteleniteni.Jártam már többször igy.Az igazság az a fogfájással kapcsolatban hogy sok ember hozzászokik a fájdalomhoz tehát fáj de elvan vele meg hát a vény nélkül kapható fájdalomcsillapitók is sokkal jobbak lettek mint régebben.Én is igy voltam voltak olyan fogaim amik időnként begyulladtak bedagadtam tőle de leapadt majd nem fájt aztán újra meg újra ez ment nálam évekig.Na de aztán egyszer szivbroblémáim lettek és megállapitották hogy a fogaim miatt van.Nos a lényeg az ha észrevesszük hogy valamelyik fogunkal valami nem stimmel azonnal menjünk fogorvoshoz.Minél tovább hezitálunk csak rosszabb lesz és fájdalmasabb a kezelés.
2021. ápr. 19. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
#3 Én a Szájsebészeti Klinikán voltam, rettentő béna az adminisztrációjuk, tiszta középkor, szóval bejelentkezni tovább tartott, mint maga a műtét. :-)
2021. ápr. 20. 06:51
 13/13 Andyka09910622 válasza:
100%
Szia! Nem tudom, hogy túl vagy-e már a műtéten, vagy még aktuális a kérdés... ha még előtte állsz nyugi! Ugyan így jártam anno én is. Két ilyen lapos fogcsonkom volt egymás mellett, ráadásul rágófogak. Érzéstelenítik, semmit nem érzel, egyáltalán semmit! Pár perc az egész, mindennel együtt is max 20 perc (ha ügyes a szájsebész) /mindenképpen szájsebész kell hozzá/ a gyógyulás sem vészes, cataflam, spedifen, flektor mind segít átvészelni! Bátorság 😉
2021. ápr. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!