Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szégyellek elmenni fogorvoshoz...

Szégyellek elmenni fogorvoshoz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Több rossz fogam van, fogkő, lyukasak is, nagyon szeretném megcsináltatni, nagyon szeretnék menni, de szégyellek így odaállítani. Hogy így elhanyagoltam magam és mit fog gondolni.

2021. márc. 27. 13:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha hagyod kirohadni, akkor ki kell huzatni mindet, aztán ha nem csináltatod meg az implantátumos megoldást, akkor el fog sorvadni a csont ahol fogaid vannak, és később csak kivehetossel tudnak megoldani. (Nagyjabol igy tudom)
2021. ápr. 13. 22:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak ne szégyelj elmenni ahhoz a fogorvoshoz, mert ha húzod az időt és nem mész el, csak rosszabb lesz a fogaid helyzete! Am meg szard is le mit fog gondolni a fogorvos mert az mindegy! Az a lényeg, hogy ne kelljen majd már 40 éves korodra protkót csináltatni mert szégyeltél elmenni a fogaiddal az orvoshoz! Menj el azt majd mond amit mond, hidd el látott ő már a te fogaidnál rosszabbakat, hiszen fog orvos! Az évek alatt sok rossz fogú ember megfordulhatott már nála! Nem te vagy az egyedüli, úgyhogy mégegyszer mondom, nyugi! És szépen rendbe jönnek majd a fogaid, ha elmész! Gondolj erre, és már nem fogsz félni, e gondolat hatására!
2021. jún. 16. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!