Garatreflex esetén mennyire lehet jó megoldás az éber szedálás foghúzás, majd implantáció esetén?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 13:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem foghúzás / implantálás nem annyira problémás érzékenyebb garatreflex mellett. Inkább a lenyomatvétel fogpótláshoz.
2/11 A kérdező kommentje:
A hátsó fogaimnál azonnal jön a reflex, sima tömésnél is, szóval bármi is történik “csodás” lesz...a mintavétel mennyi időt vesz igénybe?
2021. márc. 23. 15:31
4/11 anonim válasza:
Nekem is erős a garatreflexem. De a szájsebész úgy elzsibbasztott az implantátum beültetéshez hogy abszolút nem öklendeztem. Nekem sokkal elviselhetőbb volt, mint a foghúzás. Viszont a foghúzás gyorsabban ment. Arra a kis időre nem fizetnék szedálást.
Egy tömés vagy gyökérkezelés sokkal jobban próbára teszi a garatreflexemet.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha elzsibbasztanak is képes vagyok öklendezni, ugyanis ha a nyelvemhez ér a doki vagy lenyomja, már azonnal. Egyébként min 2 órás lesz a beavatkozás, azért azt nem stresszelném végig szívesen, hogy vajon mikor jön az inger :D
Egyszerre húznak és implantálnak..
Köszi a válaszokat!
2021. márc. 23. 19:21
6/11 anonim válasza:
Ha alul van a fog, akkor vezetéses érzéstelenítést alkalmaznak. Ekkor a nyelved érintett oldala is lezsibbad. Ezért nem fogsz öklendezni. Ha felül van a fog, akkor teljesen reális a félelmed sajnos. (4-es vagyok)
7/11 A kérdező kommentje:
Öklendezek zsibbadt nyelv mellett is. Túl vagyok rajta, de csak húztak, mert gyulladt volt az egész alatta... sikerült egyébként szedálás alatt is majdnem behányni 😂
2021. márc. 24. 10:43
8/11 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök.
9/11 A kérdező kommentje:
Ha van bármi trükköd szeretettel várom... :)
2021. ápr. 29. 20:54
10/11 anonim válasza:
8as válaszoló vagyok:sajnos eddig nincsen.Mindent kipróbaltam amit eddig tanácsoltak,de nem segített semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!