Ez lehet az elektromos fogkefe miatt? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap este vettem egy elektromos fogkefét mivel már mondta egy ideje a fogorvosom hogy azért lukasak a fogaim mert nem jó a fogmosási technikám. Jobb oldalt van 3 lukas fogam ebből az egyiket tegnap tömték. Ma használtam először az elektromos fogkefét de iszonyatosan szétszakad a jobb oldal a számban és máshol is érzékeny nem tudom hogy ez most a elektromos fogkefe miatt van vagy ez normánis és elmúlik. Egyébként Oral-B vettem.2021. márc. 18. 22:03
1/10 anonim válasza:
Felesleges az elektromos fogkefe.
2/10 anonim válasza:
Inkább használj fogselymet és szájvizet.
3/10 anonim válasza:
Kicsit kifejthetnéd mit értesz azon, hogy szétszakad a szád. Az ínyed fáj? Netán a nemrég tömött fogad?
4/10 A kérdező kommentje:
A jobb oldal a felső alsó fogsorom felül egy fogam van tömve alul kettő ami még lehet hogy olyan hogy fontos hogy minden héten járok es múlthéten kétszer is voltam és fel lett ott bolygatva minden utána is eléggé fájt.
2021. márc. 18. 22:17
5/10 A kérdező kommentje:
De az ínyem az nem fáj
2021. márc. 18. 22:18
6/10 A kérdező kommentje:
Meg a mai nap éreztem hogy elől is volt amikor belenyilalt pedig ott sose volt semmi gondom és a doki is mondta hogy ott nincs problémám.
2021. márc. 18. 22:21
7/10 anonim válasza:
Attol nem lehet. De ha nemreg voltal fogorvosnal, utana mindig kiszarad a nyalkahartya ott, ahol nyalelszivoztak, vattat tomkodtek, nyitva is volt a szaj.
Az elektromos fogkefe anelkul, hogy felsertene az inyt, nagyon alapos tisztitast vegez. Elotte fogselyem kell. Jo fogkrem.
9/10 A kérdező kommentje:
elektromos köszönöm mindenkinek a véleményét segítségét most már jobban érzem magam és egészen megszoktam az elektromos fogkefét is
2021. márc. 21. 14:46
10/10 anonim válasza:
Én manuálisat használok, jó és alapos technikával, nincs baja egyik fogamnak sem. Ez alapján szerintem mindegy, hogy 300 forintos manuális, vagy harmincezres elektromos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!