Fogszabályzósok nektek volt ilyen? Mennyire fájt?
Május elején felrakják a fogszabályzómat végre és kicsit félek. Elég rosszak a fogaim (konkrétan ami csak lehet:D Keresztharapás,nyitott harapás, ferde fogak, minden) és vagy megműtik vagy marad a fogszabályzó plusz ezek. Tehát a kérdés. Mennyire fáj eleve maga a fogszabályzó ? (alsó-felső)
Plusz a híd amit beraknak fentre + amit az első fogakhoz raknak BELÜLRE ilyen kis fém sín?
Nekem felrakas utan nagyon fajt, idonkent igazitasoknal is, de megsem bantam meg.
Elejen a nyalam nyelese is fajt, de napokrol beszelunk. Aztan alkalmankent bebietel allagu pureset tudtam enni, de nagyreszt barmit, csak lassabban es aprobbra vagva, a muveletektol fuggoen esetleg feloldalt.
Osszessegeben az almaba harapason es a csoves kukorican kivul tudtam enni.
Kesobb volt, hogy a drot vege csunyan felsertette a szamat, mert az orvos levagta a veget, de ket het alatt a fogaimon annyit huzott, hogy ujra kiallt nagyon. Erre adnak viaszt, amit oda tudsz formazni a drot vegere.
Mindig fogkefevel, fogkremmel mentem, a beszorult etelmaradekokat masoknal, nyilvanos veceben is kipucoltam.
Ez talan remesnek hangzik, de tenyleg nem panasz, az eredmeny csodalatos, pedig nem is esztetikai okbol mentem bele.
Most, hogy így mondod, nekem is szúrt egyszer hátul az ív, de az azért volt, mert elcsúszott az egyik irányba, és megoldották azzal, hogy begörbítették a végeit, így nem tudott a mozogni. Viszont két fogam közé tett kis rugó is kikezdte a szám belsejét, meg egyszer szerintem a szemfog elem is, na arra használtam én is gyúrmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!