Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS!Mennyire fog fájni akkor...

Tangentor kérdése:

SOS!Mennyire fog fájni akkor és utána?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma húzzák a csontfogamat ( egészséges).Természetesen érzéstelenítő injekcióval amivel még nem is lenne gond, mert már kaptam.Félek, hogy fájni fog miközbe húzzák.Valakinek akinek húzták leírná, hogy mennyire fog fájni mikor húzzák és utána?
2021. márc. 11. 12:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Ki lehet birni. Utana sokkal rosszabb az, hogy pepeset kell enni, meg egy csomo mindent nem lehet, pl. tejtermeket, cukrosat...
2021. márc. 11. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi indokolja hogy egy egészséges fogat kihúzzanak?

Nem fog fájni abszolút. Ha mégis fájna akkor jelezned kell az orvosnak és kapsz még egy szurit.

2021. márc. 11. 12:20
 3/9 A kérdező kommentje:
A bölcsesség fogam ferdén áll és később műteni kéne ha nem húzzák ki.
2021. márc. 11. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy elzsibbadtam, hogy semmi fájdalmat nem éreztem, aznap fájt amikor kiállt a zsibbadás, de másnap már nem annyira, fájdalomcsillapítót sem vettem be.
2021. márc. 11. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fájt húzás közben. Konkrétan az injekció jobban fájt, mint maga a húzás.

Utána viszont 1-2 napig eléggé fájt, mikor az érzéstelenítő kiment. De nekem az orvos előre megmondta, hogy legyen otthon fájdalomcsillapító. Illetve hogy 3 napig ne hajolgassak, ne emeljek nehezet, és ne menjek edzeni.

2021. márc. 11. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggel húzták két fogamat: jobb felső 7 és 8 (bölcsesség).

3 vagy 4 helyre kaptam injekciót abból az egyik rohadtul fájt.

Maga a húzás kb 3 perc volt és nem fájt, csak fura érzés amikor rángatják :D

Múlthéten is húztak egy fogat, utána nem volt fájdalmas, csak rossz érzés hogy össze van varrva a seb, meg 2 napig véres volt a nyálam.

2021. márc. 11. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Az injekció volt nekem is nagyon kellemetlen, a foghúzást meg sem éreztem.
2021. márc. 11. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok. Este éreztem enyhe fájdalmat, de 2 db Algoflex Rapid megoldotta, azóta nem fáj.

Kérdező, neked milyen?

2021. márc. 12. 10:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem volt egy nagyon fájdalmas dolog inkább csak kellemetlen.Másnap már tudtam edzeni is :)
2021. márc. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!