Fogszabályzó kerülhet bölcsességfogra?
Nekem volt. Nem jelent kulonbseget. Illetve a drot vege, az okozott gondot egy idoben. Olyankor kulon kerhettem, hogy lecsipjen az orvos a vegebol, mivel a fogak huzasaval a drot mindig egyre hosszabb lett a vegen, es addig viaszt tapasztottam oda.
Nekem egyik fekvo bolcsessegfogam meg is forgattak rendes pozicioba a fogszabalyzoval. Azon az oldalon a hatos fogam huztak ki, nagyon nagy tomes volt benne. A bolcsessegfogaim pedig pont mind jok.
Bátran kérdezd meg a kezelőorvost, hogy miért döntött így.
A fogszabályzás egy elég összetett dolog, nem mindegy hogy hány fogat és milyen irányban kell megmozdítani, hogyan oszlanak meg az erők, a kezelés mely stádiumában milyen fogmozgatás zajlik. A cél így is úgy is a harmonikus fogív lesz, nem hagyja majd, hogy egy bölcssségfog elrontsa az összképet és az eredményt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!