Most akinek fáj a foga,mit csinál,hogy bírja? Minden rendelés szünetel,ahova betelefonáltam.
20 éves vagyok,egy rossz fogam se volt ezidáig,és most ,mikor el kellene vele battyognom,mert fáj(periodikusan ,utoljára pénteken fájt ,de akkor irdatlan rossz volt,két gyógyszert is vettem be)nem tudják kezelni.
Szerintem a bölcsességfogam is nő,vagy van bele valami,mert olyan fájdalmam volt,hogy a fejemtől ,a fülemen keresztül a torkomig tompán éreztem az arcom,kis szájzárral, lüktetett,már nyöszörögtem ...
Jelzem,mind magánorvos,akit hívtam és elvileg dolgoznak,de ezt biztosra nem tudom.
Hármat hívtam,egy fel se vette,annak írtam tegnap egy üzenetet, még választ nem kaptam.
A másik kettőt elértem ,az első mondta,hogy májusig nem dolgozik, utóbbi pedig azt,hogy jelenleg megnézni is max 2 hét múlva tudja, de kezelést április végéig nem vállal. Szuper egészségügyi ellátás! Nem az ő hibájuk ,hanem a rendszeré,de ilyenkor egyáltalán mit lehet tenni?Debrecen mellett lakok,itt az sztk-s fogászat csak sürgősségi eseteket lát el(letört fog,baleseti sérülés,súlyos vérzés, állkapocs törés),kihúzni ki tudnák,de könyörgöm, még csak tömve sem volt,nem fogom kihúzatni! Bár érdekes ez az egész ellátás,mert hallottam ismerőstől,hogy ő Debrecenben lakik és jelenleg is jár kezelésre sztk-ba... mondom ,mi van?! én is mennék oda,de ott meg nem fogadnak 😒
Most annyi megoldás maradt,hogy áprilisig,ha fáj, gyógyszeren fogok élni.
Van valaki hasonló helyzetben? Ti hogy bírjátok?
Nálunk - kisváros - békeidőben a következőképpen zajlik az időpontkérés az SzTK-ban
Fáj? Igen. Éjjel is? Nem. Akkor 5 hét múlva van időpont
Tanulva az esetből a következőt javaslom:
Fáj? Igen. Éjjel is? Igen, igen, igen.
És beengednek azonnal.
Javaslom kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!