Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig nem fogok érezni...

Meddig nem fogok érezni ízeket?es meddig tart a zsibbadas bolcsessegfog műtése után?

Figyelt kérdés

Hétfőn lesz két hete,hogy kimutottek a bal alsó bolcsessegfogamat! Azóta bal oldalon nem érzek ízeket és zsibbad minden meg a nyelvem is!.Kaptam antibiotikumot de meg mindig faj a fülem meg a torkom is pedig nincs gyulladás.

Járt már valaki így? Örökre így marad?

2021. febr. 19. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 1 nap volt. De ez nem mérvadó. Olvastam, hogy màs 3 napig is szenvedett.
2021. febr. 19. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
De nekem lassan 2hete tart :( borzalmas kaptam b komplex vitamint de egyszerűen nem jobb
2021. febr. 19. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyik kollégám járt így. Neki megsérült egy ideg és nem múlt el neki a zsibbadás. Milgammát kell szednie rá. De így is már lassan két hónapja tart neki. Drukkolok hogy neked ne ez legyen. Neki azt mondták hónapokig is tarthat mire az ideg regenerálódik.
2021. febr. 20. 04:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ezt mondtak :( és semmi nem segít
2021. febr. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!