Meddig nem fogok érezni ízeket?es meddig tart a zsibbadas bolcsessegfog műtése után?
Figyelt kérdés
Hétfőn lesz két hete,hogy kimutottek a bal alsó bolcsessegfogamat! Azóta bal oldalon nem érzek ízeket és zsibbad minden meg a nyelvem is!.Kaptam antibiotikumot de meg mindig faj a fülem meg a torkom is pedig nincs gyulladás.
Járt már valaki így? Örökre így marad?
2021. febr. 19. 16:30
1/4 anonim válasza:
Nekem 1 nap volt. De ez nem mérvadó. Olvastam, hogy màs 3 napig is szenvedett.
2/4 A kérdező kommentje:
De nekem lassan 2hete tart :( borzalmas kaptam b komplex vitamint de egyszerűen nem jobb
2021. febr. 19. 16:40
3/4 anonim válasza:
Nekem egyik kollégám járt így. Neki megsérült egy ideg és nem múlt el neki a zsibbadás. Milgammát kell szednie rá. De így is már lassan két hónapja tart neki. Drukkolok hogy neked ne ez legyen. Neki azt mondták hónapokig is tarthat mire az ideg regenerálódik.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ezt mondtak :( és semmi nem segít
2021. febr. 20. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!