Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bőlcsességfog műtéthez kell...

Bőlcsességfog műtéthez kell covid-teszt?

Figyelt kérdés
Illetve tapasztalataitok alapján mennyi idő, mire sorra kerűltök?
2021. febr. 16. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Kell igen. Most már mindenhez kell, anélkül sehol nem látnak el sajnos.
2021. febr. 16. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Állami szájsebészeten voltam, nekem nem kellett teszt, és még aznap kihúzták.
2021. febr. 16. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egyáltalán nem protokoll, hogy kell teszt. Maximum egyes rendelők ott helyben megkövetelik. Nyugodtan kérj idopontot oda, ahová menni készülsz.

Ha egyszerű foghúzás, akkor hamar kaphatsz idopontot, ha szájsebészeti eset akkor meg mondjuk 2-3 héten belül (de ez sem standard). Helye válogatja.

Kérj idopontot bátran!

2021. febr. 16. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kertek tolem sem, a lazamat megmertek amint beleptem (a homlokhoz kozelitettek azt a gepezetet) es ennyi volt. Plusz labzsakot es a hajamra felteheto hajhalot kellett felvennem mar a bejaratnal,

Maganorvosnal voltam.

2021. febr. 17. 07:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi. Kimaradt, hogy nem sztk-ba, hanem maganba mennek.
2021. febr. 17. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Én magánba megyek jövő héten. Nem kell teszt. Lázmérés és egy űrlap kitöltése (voltál-e külföldön meg találkoztál-e covidossal... Stb). Ennyi.

Egyrészt ők be vannak oltva, másrészt minden agyon van fertőtlenítve és védőruhát viselnek.

2021. febr. 22. 04:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!