Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől nyilalhat be?

Mitől nyilalhat be?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tegnap voltam fogtömésen a fogorvosnál. Szépen megcsinálta betömte a fogam. Mondta hogy reméli majd nem kell gyökérkezelni mert elég mély volt a lyuk.

Miután kiment az érzéstelenítő fájt azért és fájdalomcsillapító se segített. Majd később múlt ez a fájdalom. Késő délután és este már csak néha belenyilalt elkezdett fájni majd utána mindig elmúlt. Mondom remélem ma reggelre jobb lesz. Most reggel se fájt de hirtelen belenyilalt 1-2percre utána megint elmúlt és nem fáj.

Kérdésem hogy ez normális vagy menje vissza a fogorvoshoz?

hidegre-melegre nem érzékeny a tömött fog.

2021. febr. 16. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de velem igyanez a helyzet es lassan masfel hete volt tomve a fogam..

Az enyem akkor csinalja ezt, amikor meleget iszok (de nem mindig), kb naponta egyszer, es csak 2-3 masodpercig sajog, utana egybol elmulik.

2021. febr. 16. 13:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát érdekes... Nekem se meleg se hideg italnál nem érzékeny az a fog.

Mogyorót rágtam szét akkor se.

2021. febr. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!