Miskolcon fogpótlásra melyik intézményt/fogorvost ajánlanátok?
aki pótoltatott már fogat vagy akár teljes fogsort leírhatná hogy működött ez az egész mennyi be került.
vagy csak úgy ha ajánlanátok fogkezelésre orvost annak is örülök.
Előre is köszönöm
Nekem 2 fog pótlásom volt illetve fogszabályzó is kellett fogrés miatt ezt mind Dr. Koch Erzsébet végezte és az ő csapata a fogbeültetést végezte egy másik doktor de velle is meg voltam elégedve, szóltam hogy nem elég az érzéstelenítő adott még elmondta a menetét, hogy ha bármit érzek szóljak megáll nagyon empatikusak voltak velem : [link]
Nagyon ajánlom őt/őket! Kedves, segítőkész, precíz, igényes és tiszta környezetben a belvárosban a hősök tere környékén található a magán rendelése.. és a legfontosabb árban is meglepődttem 100ezer körül számítottam 75ezerből kijöttem persze ehhez a kezelés díjak és a fogszabályzás nincs benne.. de mivel a fogpótlás érdekel így ez lényegtelen.
Na most parasztosan laikusan szakszavakat pontosan nem ismerve leírom: A fog műtéti úton kerül beültetésre ez egy fém foggyökeret takar amire megy majd a fogkorona. A műtét után kb 3 hónap kell mire teljesen beépül a fogsorodba az idegen ,,anyag,,. Ez alatt kellett antibiotikumot szednem 1 vagy 2 hétig. A beültetés enyhén érzed kicsit kellemetlen majd az érzéstelenítő hatása ha elmúlik akkor fájdalmas.. levesen éltem 3-4 napig. de nem dagadt be nagyon szépen befogadta a szervezetem. A 3 hónap után jött az ellenőrzés és az első minta vétel. Ez a folyamat olyan mintha soha nem ért volna véget. Minta vétel, próba, igazítás majd megint minta vétel, szín vétel, igazgattak a már kész koronán majd felcsavarozták a fogat. és a végeredmény magáért beszél!! Sokkal több az önbizalmam már lassan 2éve meg volt ez a procedúra és azóta semmi baj nem történ. Nem fáj nem mozdul el nem venni észre hogy az mű (én nyilván észre veszem mert tudom hogy az nem az én fogam de mások nem is veszik észre).
Dr. Koch Erzsébet!! Nagyon ajánlom!! Írj privátban ha van még kérdésed!
nagyon szépen köszönöm a válaszod hálás vagyok érte
na igen szükségem lenne az önbizalomra na meg esztétikailag is jól jönne
80-100 ezerből meg ha ki jönne akkor nem is elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!