A bölcsességfog eltávolítás fáj?
Nem utánra gondolok, hanem magára a műtétre. kb 1hét múlvára kaptam időpontot, és picit félek tőle, mert egyszerű töméseknél is kb 5ből 3x az szokott lenni, hogy fúrásnál már minimálisan elkezdem érezni az idegeket, hogy hogyha még egy picit tovább fúr akkor túlfog menni egy határon, és üvölteni fogok, de szerencsére még sosem fúrták addig, és simán kibírható volt az a minimális idegi fájdalom is. De a bölcsességfognál ha szó szerint szétfúrják az egész fogat, és belemennek az idegekbe akkor ott nem fogok tudni azért imádkozni, hogy bárcsak már ne fújjon mélyebbre mert egyre jobban érzem.
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy a műtét után milyen fájdalomra kell számítani? olyasmire mint egy fogfájás, vagy idegi fájás, vagy csak sima ínyfájdalom, vagy milyenre?
Előre is köszönöm a válaszokat
Nekem nem volt vészes, de elég egyéni dolog, ha te ennyire érzékeny vagy, lehet, hogy kevésbé hat neked az érzéstelenítő. Beszélj a dokival.
Nekem amúgy csak 1 bölcsességfogamat szedték ki műtéttel, másik kettőt rendes húzással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!