Mennyire fáj 1db fog pótlása ?ugyanis terhességem elején meg kellet vállni a fogamtól menthetettlen volt és szeretném meg csináltatni
Kinek mi a tapasztalata?
Mennyire fájt es hány alkalom volt?
Nekem több fogamat is tömték érzéstelenítve, ha ezért kérdezed a fájást.
Inkább a röntgen miatt kérdés (kitakarják, de azért nem szívesen gyökértömnek emiatt terhesség alatt, legalábbis nekem ezt mondták).
Második válaszoló:
Igen beültetés mivel kihúzta
Szerintem terhesség alatt nem fogják bevállalni. Fog, fogíny könnyen gyullad, ami akár koraszüléshez is vezethet.
A másik, hogy valóban, röntgent se hinném, hogy csinálnak így, anélkül meg nem fognak hozzányúlni, ha csak nincs egy relatíve új panoráma rtg-ed, ami alapján dolgozhatnak.
5# vagyok
Bocsi, mire válaszoltam, már írtál Te is.
5#
Fogbeültetést szeretnék szülés uttán mivel kihúzták es arra lennek kiváncsi mennyire fájdalmas
Hát szerintem akkor ne itt kérdezd meg, hanem fogászati témakörben.
Itt csak szerencse lenne, ha lenne fogpótolt anyuka meg fogorvos.
Nekem van implantátumom. A beültetés nem fáj, mert érzéstelenítik rendesen. De utána a gyógyulási idő kicsit fájdalmas. Megdagadhat az arc, és sajog a seb. Ez kB. Egy hétig tart. Utána kiveszik a varratokat és onnan pikk-pakk meggyógyul. 3 hónap után teszik rá a műfogat. Addig a csavarnak be kell gyógyulnia az állkapocsba.
Mindenképpen szülés után csináltasd, mert várandósság alatt könnyebben begyullad az íny. Lehet nem is vállalnám így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!