Mit tegyek ha ég a azám, (ajakápoló folyamatos használata)?
Figyelt kérdés
Talán 3 éve nagyon rászoktam az ajakápolóra (Labello, Bebe), már nem is tudom miért. Viszont úgy fél éve már azt tapasztalom, hogy ég a szám már akkor is ha 10 percig nincs rajta az ajakápoló, ha pedig hosszabb ideig (órákig) nem használok, nagyon kiszárad és kirepedezik. El akarom hagyni az ajakápolót, de így nem tudom.
Mit tehetnék?
2021. febr. 9. 22:04
1/5 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki azt olvasta, hogy 'mit tegyek, ha ég a házam'?
2/5 anonim válasza:
Próbálj gyógyszertárban beszerezni egy másikat amiben nincsenek allergének. Vmi természetesebbet parfüm meg szinezék nélkül.
3/5 anonim válasza:
Lanolin alapú natúr ajakírt keress, gyógyszertárakban találsz.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
4es vagyok
A olvasgass hozzászólásokat a linknél, amit küldtem. ugyanazon problémára is használják, mint ami neked is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!