A fogszabályzó nagyon gáz?
Nekem van fogszabályzóm. Most teszik majd fel az alsót is. Aki gáznak tartja, az nincs tisztában azzal, hogy ez azt jelenti hogy te adsz a megjelenésedre és a szájhigiéniádra,magyarán, aki gáznak tartja az gyerekes. :D Ne is foglalkozz velük, gondolj arra milyen szép lesz utána.
És igen, fájni fog az első 2 nap, de kibírható. Főleg, ha esetleg egy fájdalomcsillapítot is beveszel, ha nagyon fáj. Viszont enni csak nehézkesen és lassan lehet (az első két nap).
Anyam nyakon is csapott volna, ha azt merem mondani, hogy gaz, miutan kifizetett erte anno 100 ezret :DDD
Termeszetesen nem az, orulj neki, felnottkent dupla annyi penzert es idoert (mert olyankor mar sokkal hosszabb a kezeles is) nem kell szenvedned vele.
Az elso 1-2 het pokolian fog fajni, ez teny, legalabbis nekem igy volt, be is lazasodtam a fajdalomtol. Utana viszont nem veszes :) Enni lehet vele, de kemeny dologba harapni tilos. Tehat ha akarsz enni almat, kortet, mittudomen, fel kell vagni. Talan a kemenyebb gumicukor sem a legjobb otlet, illetve a rago tilos, kb ennyi.
Én 20 éves vagyok és fogszabis :D szerintem nagyon menő és imádom :) most már tök szép, visszafogott fogszabik vannak színes gumikkal, vagy akár átlátszó brakettekkel. :))
3 hete van meg és már minimális változás látszik és imádom, a végeredmény lebeg a szemem előtt.
A párom imádja, folyton kéri, hogy mosolyogjak :D és a barátnőim szerint se rossz, pedig sokan nagyon kényesek a külsőségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!