Két nap múlva fogorvoshoz kéne menjek de nagyon félek.Mennyire fáj az injekció. Be van gyulladva a fogam és a foginnyem is. Vajon ha bevan gyulladva hát a zsibbaszto? A begyulladt fog kihuzasa mennyire fáj? Nagyon fajdalmas lessz?
Nekem nem húztak még gyulladt fogat. Előtte antibiotikumot szoktak adni.
A szuri nem jár nagy fájdalommal. Sok helyen már a szúrás előtt érzéstelenítik az ínyt, így csak pici feszítő érzés lesz, ahogy nyomja be a szert. Ha nem kenik be az inyed előtte lidocainnal, akkor is csak kis szúrást érzel, egyáltalán nem olyan vészes mint a normál injekciók.
Nekem inkább az szokott kellemetlen lenni, hogy mivel lassan adják be (azért hogy ne fájjon), ezért úgy érzem hogy egy örökkévalóságig kell ott ülnöm tűvel a számban. Egyébként egy perc az egész. :)
szia nem fog fájni ne félj nekem is volt ilyen és képzeld nem tudta ki huzni ezért meg vágták varrták
én is nagyon féltem de sikerült nem fájt neked is menni fog nem kell félni ügyes leszel
7
Köszi. Végül nem mentem el mert úgyis féltem de na ez van
menj el hiddel nem fog fájni
picit érzed de utána jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!