Mi történik ha nem hordom a fogszabályzóm?
3 évig volt állandó fogszabályzóm. Egy kb 9 hónapja leszedték, és éjszakait adtak helyette. Egy ideig rendesen hordtam éjszakánként,(kb két hónapig) aztán nem rendszeresen pár hétig. Kb fél éve már egyáltalán nem hordom, viszont a fogaim egyáltalán nem rendeződtek vissza.
Lehet ebből probléma, vagy már nem is fognak akkor visszarendeződni?
A válaszokat előre köszönöm!
Egy kicsit szétcsúszhatnak a fogaid, de persze nem olyan durván mint volt.
Nekem előtte eléggé össze-vissza álltak, de a fogszabályzó levétele után gyönyörűek voltak. Viszont sajnos lusta voltam, (valamint a kutyám szétrágta az éjszakai fogszabályzóm) szóval az egyik alsó fogam kissé kiáll a többi közül. (talán majd egyszer megcsináltatom újra)
Az első vagyok
Amúgy nem vészes, szóval kb csak én látom, mások nem veszik észre, úgyhogy nem kell olyan hatalmas deformálódásra gondolni
17 vagyok és annyi volt eredetileg a probléma, hogy az egyik szemfogam magasabban jött ki, de ezen kívül a többi fogam teljesen rendben volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat!! :))
Nekem volt 17-18 éves koromban állandó fogszabályzóm. Egy idő után az éjszakait nem hordtam, majd huszonévesen kinőttek a bölcsességfogaim és széttolták az egészet. Most 30 évesen újra állandó fogszabályzóm van.
Én a bölcsességek előtt is éreztem mozgolódást, sajnálom, hogy abbahagytam az éjszakait. Heti 1-2-szer legalább szerintem indokolt lett volna, így ha most egyszer leveszik így fogok tenni szerintem életem végéig... :D Mégegyszer nem veszem rá magam az állandóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!