Az mennyire igaz, hogy ha kihúznak egy bölcsességfogat akkor a párját is ki kell? (valaki tapasztalat)
A mutet alatt semmit nem erzel. Nekem ugyanigy volt, felvagtak. Utana egy hetig szajzaram volt, ez vele jar. Viszont pepeset tudtam oldalra benyomott kiskanallal enni.
Mindekozben a felso bolcsessegfogam megvan es rendben.
Ja es osszevarrjak, nem verzik. Egy foghuzas sokkal rosszabb. Nekem kellemes csalodas volt a mutet.
Az alsókat nekem is vésni kellett. Maga a műtét nem fájt, de azért nekem lelkileg megterhelő volt. Feszítik, vágják, törik, kalapálják, reszelik, szívják, forgatják, lefogják a fejem és mindezt úgy, hogy teljes tudatomban ott vagyok. Egyáltalán nem fáj, de azért nagyon kellemetlen. Mindkettőnél folytak a könnyeim. Nem azért mert sírtam, csak gondolom irritálta a szemeimet a helyzet, vagy nemtudom. :D A második műtétem helye nagyon csúnyán be is gyulladt, az majdnem 4 hónap után kezdett el igazán gyógyulni. Az első napokban brutális dagadás, alig bírtam kinyitni a szám, pépes kaja, jegelés. Utána már normál helyzetben javul a tendencia.
A felső párokat lehetett húzni, de azért eltelt 3 év a második műtét után, mire rávettem magam. Nekem már az elején megmondták, hogy érdemes kiszedetni, mert koptatja az előtte lévőt és funkció nélküli fog. Előbb-utóbb tönkre fog menni valamelyik, vagy akár mindkettő.
A felsőket egyszerre, egy napon húzattam ki végül. Ezt végig vigyorogtam, semmit nem éreztem és 2-3 nap után már normálisan ettem is. Nagyon gyorsan begyógyult mindkettő helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!