Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzóm van és szerintem...

Fogszabályzóm van és szerintem kijukadt a fogam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már lassan másfél éve van a fenti fogsorom on fogszabályzó és most elkezdett fájni az egyik fogam és úgy látom hogy egy fekete pont van rajta alul. 4 nap múlva kell mennem allitasra. Szerintetek ha tényleg kijukadt akkor mit fognak csinálni vele? Nagyon félek
2021. jan. 29. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kilyukadt, akkor betömi az orvos. Nem fog fájni, kapsz érzéstelenítőt.
2021. jan. 29. 18:41
 2/4 A kérdező kommentje:
A fogszabályzós is betudja tömni? Mert nem szeretnék a fogorvoshoz elmenni mert nagyon későn kapnék időpontot a vírus miatt
2021. jan. 29. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Megmutatod az orvosodnak. Ő is fogorvos, meg fogja tudni mondani, hogy lyukas-e vagy sem. Normál helyzetben be is tömi, ha ténylegesen kezelést igényel.

Nekem is volt egy meglyukadt fogam a szabályzás alatt. Annyit mondott, hogy figyeljünk rá, amíg le nem kerül a fogszabi. Két havonta megkapargatta, hogy romlott-e a helyzet. Nem, így sokáig nem foglalkoztunk vele.

2021. jan. 31. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2021. jan. 31. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!